KoripalloJulkaistu: 30.01.2017 00.00

29.1.2017, Kajaanin Keskuskoulu

HonkaLadies I – OuTa 26-52

HonkaLadies II – OuTa 37-42

Viime syksynä uutena pohjoisen alueen naisten turnaukseen tullut Honka haastoi OuTan harjoituspeliin Kajaaniin. Turnaukseen oli tarkoituksena saada mukaan useampikin joukkue lähialueilta. Muiden joukkueiden peruttua tulonsa, kajaanilaiset jakoivat omat joukkonsa kahteen joukkueeseen: HonkaLadies I ja HonkaLadies II. Pelit pelattiin Kajaanin Keskuskoululla sunnuntaina 29.1. Paikan päällä oli yllättävän paljon yleisöä, mikä nosti kisatunnelmaa.

Ensimmäisessä pelissä saimme pelin kulkemaan heti alusta alkaen aamun varhaisesta herätyksestä huolimatta. Ensimmäinen puoliaika päättyi lukemissa 16-29. Honka yritti kolmannessa erässä päästä mukaan peliin. Pystyimme kuitenkin tahkomaan pisteitä tasaisesti koko pelin ajan ja kajaanilaisten hyytyessä viimeisessä erässä veimme pelin lopulta lukemin 26-52. Peli oli hyvin rikkonaista ja henkilökohtaisia virheitä kirjattiin pelin aikana yhteensä 37!

Toisessa pelissä kajaanilaiset laittoivat uusia pelaajia kentälle ja nostivat tempoa edellisestä pelistä. Peli oli tasaista kamppailua ja ensimmäinen erä päättyikin tasan 9-9 ja toinen erä 16-17 pisteellä meidän hyväksemme. Kolmannessa erässä onnistuimme pisteiden teossa paremmin ja viimeiseen erään mentiin (kuitenkin edelleen tiukassa) 26-30 tilanteessa. Vaikka Honka onnistui pussittamaan kolmen pisteen heiton neljännessä erässä, ei se riittänyt, vaan veimme voiton loppulukemin 37-42!

Liikuntaa jo vuodesta 1907! Tervetuloa liikkumaan meidän seuraan :)