Tarmo kaatoi Tervarit kevään ensimmäisessä harjoitusottelussa
Julkaistu: 20.03.2017 00.00

Kauden ensimmäisestä harjoitusottelusta voitto, Tervarit kaatui 1–0. Ottelun ainoa maali nähtiin jo 7. minuutilla, kun Saku Hartikaisen briliantti sivuvapari tavoitti Henri Nevalan, joka puski pallon tolpan kautta verkkoon.

Pallonhallinta oli pääosin Tervareilla, ja Tarmo pyrki iskemään nopeasti vastaan. Ottelun parhaimmat maalipaikat siunaantuivat Tervareille, mutta viimeistely oli heikkoa. Toisen jakson loppuvaiheilla Juuso Kumpulainen pääsi vielä laittamaan läpiajon päätteeksi pallon tyhjään maaliin, mutta pienen tuomarikokouksen jälkeen maali hylättiin.

Päävalmentaja Toni Haapakoski kehui ottelun jälkeen hyvää joukkuepuolustamista ja oli yllättynyt kuinka jalkoja riitti ihan ottelun loppuunkin.

Oulun Tarmon riveissä debytoivat tänään Onni Ikonen ja Joonas Torvikoski. Lisäksi kentällä nähtiin Jiri Dahlgren, Vellu Kaikula, Vellu Nitovuori, Eetu Viita, Aleksi Harjula, Aleksi Uimaniemi, Saku Hartikainen, Janne Mäntynenä, Henri Nevala, Juuso Kumpulainen, Pekka Vuokila, Henri Soppela ja Markus Niska.

Seuraava harjoitusottelu pelataan 1.4. ja vastassa on tuolloin kesällä samaa sarjaa pelaava HauPa/2.