Hei kaikki uudet ja vanhat harrastajat!

Syyskausi alkaa 1.9.-23 ja tästä päivästä eteenpäin harjoitukset ovat seuraavasti:

Ma ja pe 16.30-17.30

Harjoitukset pidetään Raksilan Uimahallin nyrkkeilysalissa.

Harjoituksissa käymme monipuolisesti läpi kaikki nyrkkeilytekniikat parin kanssa sekä säkillä. Lisäksi teemme lihaskuntoa nyrkkeilyn lomassa ja kasvatamme kuntoa. Nyrkkeily on hyvä ja monipuolinen laji nuorelle! Mukaan voi tulla kaikki katsomatta sitä mikä tavoite on. Voit siis tähdätä nyrkkeilykehiin tai sitten harrastaa ja kohottaa kuntoa.

Treeneihin on tervetulleita kaikki 10-15-vuotiaat nuoret, joilla on tavoitteena kohottaa kuntoa tai kilpailla tulevaisuudessa.

Harjoituksiin pääset mukaan ilmoittautumalla tästä.

Yhteydenpito, laskujen lähetykset ja harjoituksiin ilmoittautuminen tapahtuu JOPOX- sovelluksen kautta. Tunnukset saat kirjautumisen yhteydessä tai laittamalla sähköpostia maria.vehkapera@gmail.com

Kausimaksu syksyltä on 110€. Erikseen tulee maksaa jäsenmaksu 5 €/vuosi. Ennen kausimaksun lähetystä olet oikeutettu kokeilemaan lajia viikon verran ilmaiseksi. Tämän jälkeen tulee ilmoittaa mikäli EI jatka lajia. Valinnan jälkeen laitamme kausimaksun teille tulemaan JOPOX-sovelluksen kautta.

Yleisten harjoitusten valmennuksesta vastaa Werapat Jorapai ja Maria Vehkaperä. Yhteydenotot pääsääntöisesti Marialle( 0404628539)

Pidätämme oikeuden harjoitusaikataulujen muutoksiin.