NyrkkeilyJulkaistu: 17.01.2022 00.00

Info uusille ja vanhoille harrastajille

Hei uudet ja vanhat harrastajat!

Alla näet tiivistelmän, jossa kerromme kaiken tarpeellisen. Katsothan sen läpi niin tiedät missä mennään.


Toimihenkilöt nyrkkeilyjaostossa:

Maria Vehkaperä: puheenjohtaja, valmentaja (vekarat ja yleiset)

Ilkka Timonen: päävalmentaja, sihteeri (nyrkkeilykoulu ja yleinen)

Sirkka Vehkaperä: taloudenhoitaja

Emilia Vehkaperä: valmentaja (vekarat)

Taisto Alatalo: valmentaja (yleiset)

Mikael Perhomaa: valmentaja (yleiset)

Topi Mikkola: valmentaja (yleiset)

Harjoitusajat ja teemat löydät nettisivuilta kunkin ryhmän sivuilta. Seuralla on käytössä Jopox, jonka kautta hoituu harjoituksiin ilmoittautuminen, kausimaksujen lähettäminen ja yhteydenotot valmentajien ja urheilijan välillä.

Kun olet ilmoittautunut harjoituksiin niin saat sähköpostiin vahvistuksen ilmoittautumisesta. Sähköpostissa on linkki, jonka kautta luodaan salasana meidän nettisivuille. Kun salasanan on luonut niin pääsee kirjautumaan Jopox Appiin. Kirjautuneena pystyt ilmoittamaan onko urheilija tulossa harjoituksiin vai ei. Oletus järjestelmässä on ”Out” eli ei tule harjoituksiin. Jos tule harjoituksiin niin käy laittamassa ”in” eli mukana. On tärkeää, että harjoituksiin ilmoittaudutaan. Näin valmentajat tietävät suunnitella harjoituksia osallistujien mukaan.

Kausimaksut lähtevät harrastajille järjestelmämme kautta sähköpostiin helmikuun alussa. Siihen asti on siis aikaa miettiä, onko laji oma vai ei. Kun kausimaksu on maksettu niin sitä ei palauteta. Kausimaksuun sisältyy seuran jäsenmaksu. Jos kausimaksuun haluaa lisää maksuaikaa tai pilkkoa laskua niin Sirkka Vehkaperään yhteys.

Salin varastossa on Green Hill merkkisiä nyrkkeilyvarusteita, joita voi ostaa. Mikäli olette kiinnostuneita ostamisesta niin yhteys Maria Vehkaperään. Marialta saatte tarkat hinnat ja toimintaohjeet. Myös Ilkka Timoselta voi kysyä varustehankinnasta. Lisäksi nyrkkeilyvarusteita voi ostaa urheiluliikkeistä (Xxl, Budget Sport, Intersport) ja isoista marketeista (Prisma, Kärkkäinen).

HOX! Älkää hankkiko punaisia tai pinkkejä hammassuojia. Jos suusta alkaa vuotamaan verta niin verenvuotoa ei voida havaita, jos hammassuojat ovat saman väriset tai lähelle veren sävyä.

Kannattaa ottaa seurantaan meidän Instagram ouluntarmonyrkkeily ja Facebook Oulun Tarmo/Nyrkkeily. Sinne päivitämme harjoituksista, kisoista ja leireilta kuvia ja kertomuksia.

Yleisiä ohjeita harjoituksiin:

-Tulethan vain terveenä harjoituksiin

-Pestään käsiä ja huolehditaan hyvästä käsihygieniasta ja riittävistä turvaväleistä

-Kuunnellaan, kunnioitetaan ja autetaan muita harrastajia ja valmentajia

-Suosittelemme omia varusteita. Jokaisen ryhmän sivulla on varustelista ja valmentajalta saa lisätietoja.

-Kamppailija ei kiusaa! Tämä on hyvä jokaisen muistaa. Mikäli kiusaamista havaitaan, niin siihen puututaan.


Jos kysyttävää tulee niin kaikkien toimihenkilöiden suuntaan saa kääntyä. Heidän kaikki yhteystiedot löytyvät tästä.