Nyrkkeilykoulu starttaa 8.1.2024 alkaen!
NyrkkeilykouluJulkaistu: 03.07.2023 12.33

Nyrkkeilykoulu starttaa 8.1.2024 alkaen!

Hei kaikki uudet ja

Hei kaikki uudet ja vanhat harrastajat!

Kevät kausi alkaa ja 8.1.-24 alkaen harjoitukset ovat seuraavasti:

Ma ja pe 16.30-17.30

Harjoitukset pidetään Raksilan Uimahallin nyrkkeilysalissa.

Harjoituksissa käymme monipuolisesti läpi kaikki nyrkkeilytekniikat parin kanssa sekä säkillä. Lisäksi teemme lihaskuntoa nyrkkeilyn lomassa ja kasvatamme kuntoa. Nyrkkeily on hyvä ja monipuolinen laji nuorelle! Mukaan voi tulla kaikki katsomatta sitä mikä tavoite on.

Treeneihin on tervetulleita kaikki 10-15-vuotiaat nuoret, joilla on tavoitteena kohottaa kuntoa tai kilpailla tulevaisuudessa.

Harjoituksiin pääset mukaan ilmoittautumalla tästä HOX! PAIKKOJA RAJALLINEN MÄÄRÄ!

Yhteydenpito, laskujen lähetykset ja harjoituksiin ilmoittautuminen tapahtuu JOPOX- sovelluksen kautta. Tunnukset saat kirjautumisen yhteydessä tai laittamalla sähköpostia maria.vehkapera@gmail.com

Kausimaksu on 110 €/ 6 kk. Erikseen tulee maksaa jäsenmaksu 10 €/vuosi. Ennen kausimaksun lähetystä olet oikeutettu kokeilemaan lajia viikon verran ilmaiseksi. Tämän jälkeen tulee ilmoittaa mikäli EI jatka lajia. Valinnan jälkeen laitamme kausimaksun teille tulemaan JOPOX-sovelluksen kautta.

Nyrkkeilykoulun valmennuksesta vastaa Werapat Jorapai ja Maria Vehkaperä. Yhteydenotot pääsääntöisesti Marialle( 0404628539)

Pidätämme oikeuden harjoitusaikataulujen muutoksiin.

Joukkueen uusimmat uutiset
Liikuntaa jo vuodesta 1907! Tervetuloa liikkumaan meidän seuraan :)