Oulun Tarmon hallituksen tiedote koronaviruksesta
SeuraJulkaistu: 15.03.2020 00.00

Oulun Tarmon hallituksen tiedote koronaviruksesta

Oulun Tarmon hallituksen tiedote koronaviruksesta 15.3.2020


Oulun Tarmo noudattaa Suomen hallituksen 15.3. tekemiä linjauksia koronavirukseen liittyen ja sen hillitsemiseksi. Hallituksen jäsenet suosittelevat, että jaostot eivät pidä harjoituksia seuraavaan kahteen viikkoon. Mahdollisista muutoksista ja jatkosta ilmoitetaan sähköpostilla sekä seuramme nettisivuilla. Jokainen jaosto itse vastaa toiminnastaan sekä tiedottamisesta.


Oulun Tarmon kevätkokous tulisi järjestää keväällä 2020. Tämän hetken tilanteen vuoksi ilmoitamme lisätietoa kevätkokouksesta myöhemmin.


Ulkoministeriö suosittelee välttämään kaikkea matkustamista, siksi myös Oulun Tarmon hallitus ohjeistaa urheilijoitaan, valmentajiaan, tuomareitaan ja muita toimihenkilöitä välttämään matkustamista. Seuramme jäsenten, jotka ovat olleet viime aikoina ulkomailla tulisi pitää 14 vrk karanteeni.


Oulun Tarmon hallitus ei suosittele osallistumaan mihinkään harjoituksiin, jos oireita on. Tarkemmat oirekuvaukset löydät THL:n sivuilta: https://thl.fi/fi/web/infektiotaudit-ja-rokotukset/ajankohtaista/ajankohtaista-koronaviruksesta-covid-19


Pyydämme kaikkia ihmisiä noudattamaan erityistä huolellisuutta käsihygieniassa, yskimisessä ja niistämisessa. Tämän avulla ehkäisemme koronaviruksen leviämisen.


Lisätietoa tilanteesta saa jaostojen puheenjohtajilta sekä hallituksen puheenjohtajalta Helena Lauroselta.

Terveisin


Oulun Tarmo hallitus