Jaoston toiminta

Oulun Tarmon Voimistelujaosto on aktiivinen ja tarmokas yhteisö, joka tarjoaa laadukkaita ja monipuolisia yhdessä tekemisen mahdollisuuksia tanssin ja voimistelun parissa. Oulun Tarmo haluaa tarjota mahdollisuuden jokaiselle harrastaa tanssia ja voimistelua taidoista, iästä tai varallisuudesta riippumatta.

Oulun Tarmon jumpissa on tilaa kaikille!

Oulun Tarmon voimistelujaoston lajeina ovat show- ja ryhmätanssi sekä joukkuevoimistelu.

Oulun Tarmon voimistelujaosto tarjoaa lapsille ja nuorille mahdollisuuden harrastaa ja kasvaa samassa joukkueessa 6-vuotiaasta aina aikuisikään saakka. Joukkueita ei pääsääntöisesti jaeta uudelleen kausien välissä.

Tanssin ja voimistelun opetuksemme perustuu avoimiin ryhmiin, joissa opetellaan tanssin ja voimistelun perusteet, ja kilparyhmiin, joissa tarjoamme harrastajille mahdollisuuden kilpailla ja esiintyä alueellisesti, kansallisesti ja jopa kansainvälisesti. Avoimissa ryhmissä harjoitellaan tanssin ja voimistelun lajitekniikan alkeet, jotta lapsi tai nuori pystyy halutessaan siirtymään kilparyhmään. Uudet lasten kisaryhmät pyritään perustamaan joka tai joka toinen vuosi tarpeen ja mahdollisuuksien mukaan. Perustettaessa kilparyhmiin otetaan 6–7 -vuotiaita lapsia ilman esitaitovaatimuksia. Kisaryhmiin otetaan uusia lapsia ja nuoria myös myöhemmässä vaiheessa, kun he hallitsevat lajitekniikan perusteet. Lajitekniikkaa voi harjoitella Tarmon avoimissa ryhmissä.