Jaoston toiminta

Oulun Tarmon Voimistelujaosto on aktiivinen ja tarmokas yhteisö, joka tarjoaa laadukkaita ja monipuolisia yhdessä tekemisen mahdollisuuksia joukkuevoimistelun ja tanssin parissa. Oulun Tarmo haluaa tarjota mahdollisuuden jokaiselle harrastaa voimistelua ja tanssia taidoista, iästä tai varallisuudesta riippumatta.

Oulun Tarmon jumpissa on tilaa kaikille!

Oulun Tarmon voimistelujaoston lajeina ovat joukkeuvoimistelu sekä show- ja ryhmätanssi.

Oulun Tarmon voimistelujaosto pyrkii tarjoamaan lapsille ja nuorille mahdollisuuden harrastaa ja kasvaa samassa joukkueessa esivalmennuksesta aina aikuisikään saakka. Joukkueita ei pääsääntöisesti jaeta uudelleen kausien välissä, mutta joukkueen vaihtaminen on tietysti tarpeen mukaan mahdollista.

Voimistelun ja tanssin opetuksemme perustuu avoimiin ryhmiin, joissa opetellaan voimistelun ja tanssin perusteita sekä kilparyhmiin, joissa tarjoamme harrastajille mahdollisuuden kilpailla ja esiintyä alueellisesti, kansallisesti ja jopa kansainvälisesti. Avoimissa ryhmissä harjoitellaan lajitekniikan alkeet, jotta lapsi tai nuori pystyy halutessaan siirtymään kilparyhmään. Uudet lasten kisaryhmät pyritään perustamaan joka tai joka toinen vuosi tarpeen ja mahdollisuuksien mukaan. Perustettaessa kilparyhmiin otetaan 6–7 -vuotiaita lapsia ilman esitaitovaatimuksia. Kisaryhmiin otetaan uusia lapsia ja nuoria myös myöhemmässä vaiheessa, kun he hallitsevat lajitekniikan perusteet. Lajitekniikkaa voi harjoitella Tarmon avoimissa ryhmissä.
Avoimiin ryhmiin on mahdollista tulla mukaan uutena harrastajana myös kesken kauden.

Liikuntaa jo vuodesta 1907! Tervetuloa liikkumaan meidän seuraan :)