Tarmolle kaksi hopeaa TUL-turnauksesta
NyrkkeilyJulkaistu: 06.03.2022 00.00

Nyrkkeilyn perinteinen TUL-turnaus käytiin tänä vuonna Kajaanissa. Kolmipäiväiseksi tarkoitettu tapahtuma kuihtui osanottajapulan vuoksi kaksi päiväisiksi, mutta onneksi Tarmon ottelijoiden sarjoihin riitti osanottajia.

Perjantain semifinaaleissa oli tarmolaisilla oli hyvä päivä. Eeva Lätti otti selvän pistevoiton yksimielisellä tuomiolla 5-0 Rovaniemen Minna Väisäsestä. Lasse taas otti hajaäänivoiton Espoon Theo Kolehmaisesta. Ottelu meni kaksi ensimmäistä erää Lassen komennossa, espoolaisen taas viedessä viimeisen erän.

Kajaanin kehässä nähtiin myös Tarmon salilta tuttu Kajaanin Kuohun Krista Kovalainen. Kristalle myös voitto semifinaaleissa ansaitusti tuomareiden yksimielisellä päätöksellä 5-0.

Ottelut jatkuivat lauantaina finaaleilla. Ensimmäisenä kehään astui tarmolaisista astui Eeva ja hänen vastakkaiseen kulmaan asettui Helsingin Tarmon Serwa Abdulmohammadifar. Helsinkiläinen ottikin kehän hallinnan ja Eevan hyvästä taistelusta huolimatta TUL-turnauksen voitto matkasi Helsinkiin kaikin tuomariäänin 5-0.

Lassen finaalivastustaja oli ruotsalainen Max Englund Uumajasta. Kyseessä oli jo miesten neljäs keskinäinen ottelu voittojen ollessa 2-1 Englundille. Ottelu lähti Lassen komennossa käyntiin, mutta toisessa erässä tahti kääntyi. Toinen erä meni puhtaasti ruotsalaiselle tuomarin lukiessa tarmolaiselle pari kertaa lukua. Lasse keräsi itsensä ja taisteli komeasti kolmannen erän, mutta tulos 5-0 Max Englundille.

Krista otteli finaaleissa Kempeleen Pyrinnön Vilma Kuusikkoa vastaan. Ottelu oli toisillensa tuttujen kokeneiden ottelijoiden taidokas kamppailu, jonka vei nimiinsä Krista kaikkien tuomareiden papereissa 5-0.

Liikuntaa jo vuodesta 1907! Tervetuloa liikkumaan meidän seuraan :)