Tärkeä kauden aloitus info kaikille!
NyrkkeilyJulkaistu: 15.08.2023 12.18

Tärkeä kauden aloitus info kaikille!

Hei kaikki uudet ja vanhat treenaajat + vanhemmat!

Tässä alla tulee tärkeää tietoa kaikille harrastajillemme, jotta kaikki sujuisi mahdollisimman mutkattomasti :)

Nyrkkeilykoulu alkaa 1.9. ja siihen ilmoittautuminen onnistuu tästä. Harjoituksiin pääset ilmoittautumaan tästä

Harjoitusajat ja yleisesti tietoa harjoituksista löydät aikaisemmasta uutisesta yleiset ja nyrkkeilykoulu.

Me käytämme JOPOX-sovellusta, jonka kautta onnistuu ilmoittautua harjoituksiin, maksaa kausimaksu, pitää yhteyttä valmentajiin sekä valmentajat urheilijoihin ja heidän mahdollisiin vanhempiin.

JOPOX- sovelluksen saat ladattua puhelimesi sovelluskaupasta. Tarvitset sovellukseen käyttäjätunnuksen, salasanan ja seura-avaimen. Käyttäjätunnuksen ja salasanan saat Marialta. Seura-avaimen saat kirjautumalla sisälle Jopoxiin. Valikosta löytyy kohta "seura-avain". Kun olet tarvittavat tiedot laittanut niin pääset sisälle Jopoxiin. Mikäli tunnuksia ei ole tai käyttöönotossa on ongelmia niin olkaa yhteydessä Mariaan. Muissakin hallinnollisissa asioissa voi olla yhteydessä.

Kausimaksut lähtevät nyrkkeilykoululle syyskuun puolella ja suurimmalle osalle yleisistä on jo lähetetty. Saat sähköpostiisi maksupyynnön ja maksu ohjataan Paytrailin kautta.

Huomioithan, että valmentajat voivat pyytää sinua näyttämään maksetusta kausimaksusta tositteen! Ensimmäinen kerta on ns. kokeilukerta eikä silloin tarvitse olla kausimaksua maksettuna.

Ottakaa seurantaan meidän somekanavat:

Facebook Oulun Tarmo/Nyrkkeily

Instagram ouluntarmonyrkkeily

Ryhmien valmentajat vastaavat mielellään teidän askarruttaviin kysymyksiin. Heidän yhteystiedot löytyvät ylläolevista uutisista.

Jos uudet nyrkkeilyvarusteet on hankinnassa tai ne kaipaavat päivitystä: https://www.urheilukauppa.eu/ Urheilukauppa.eu:lta saat kaikki nyrkkeilytuotteet -10% alennuksella kun mainitset olevasi Tarmon jäsen. Alkuun riittää pelkkä sisäliikuntavarustus, mutta suosittelemme myöhemmin hankkimaan omat varusteet (hanskat, kypärät, käsisiteet, hammassuojat)

Nähdään salilla :)!

Liikuntaa jo vuodesta 1907! Tervetuloa liikkumaan meidän seuraan :)