Kausi 2024 info!
NyrkkeilyJulkaistu: 13.12.2023 21.16

Kausi 2024 info!

Tärkeä kauden aloitus info kaikille!

Hei kaikki uudet ja vanhat treenaajat + vanhemmat!

Tässä alla tulee tärkeää tietoa kaikille harrastajillemme, jotta kaikki sujuisi mahdollisimman mutkattomasti :)

Nyrkkeilykoulu alkaa 8.1.-24 ja siihen ilmoittautuminen onnistuu tästä

Yleiset harjoitukset jatkuvat non stop tyylisesti, eli erillistä kauden aloitusta ei ole. Harjoituksiin voi hypätä mukaan milloin vain! Ilmoittautumaan pääset tästä

Harjoitusajat ja yleisesti tietoa harjoituksista löydät ryhmien omilta sivuilta.

Me käytämme JOPOX-sovellusta, jonka kautta onnistuu ilmoittautua harjoituksiin, maksaa kausimaksu, pitää yhteyttä valmentajiin sekä valmentajat urheilijoihin ja heidän mahdollisiin vanhempiin.

JOPOX- sovelluksen saat ladattua puhelimesi sovelluskaupasta. Tarvitset sovellukseen käyttäjätunnuksen, salasanan ja seura-avaimen. Käyttäjätunnuksen ja salasanan saat Marialta. Seura-avaimen saat kirjautumalla sisälle Jopoxiin. Valikosta löytyy kohta "seura-avain". Kun olet tarvittavat tiedot laittanut niin pääset sisälle Jopoxiin. Mikäli tunnuksia ei ole tai käyttöönotossa on ongelmia niin olkaa yhteydessä Mariaan. Muissakin hallinnollisissa asioissa voi olla yhteydessä.

Kausimaksut lähtevät kaikille uusille ja vanhoille harrastajille viikolla 4 .Saat sähköpostiisi maksupyynnön ja maksu ohjataan Paytrailin kautta. Mikäli haluat maksaa kausimaksun E-passilla niin ole Mariaan yhteydessä! HOX! E-passilla voi maksaa vain oman kausimaksun, ei omia lapsia!

Huomioithan, että valmentajat voivat pyytää sinua näyttämään maksetusta kausimaksusta tositteen! Ensimmäinen kerta on ns. kokeilukerta eikä silloin tarvitse olla kausimaksua maksettuna.

Ottakaa seurantaan meidän somekanavat:

Facebook Oulun Tarmo/Nyrkkeily

Instagram ouluntarmonyrkkeily

Ryhmien valmentajat vastaavat mielellään teidän askarruttaviin kysymyksiin. Heidän yhteystiedot löytyvät ylläolevista uutisista.

Jos uudet nyrkkeilyvarusteet on hankinnassa tai ne kaipaavat päivitystä: https://www.urheilukauppa.eu/ Urheilukauppa.eu:lta saat kaikki nyrkkeilytuotteet -10% alennuksella kun mainitset olevasi Tarmon jäsen. Alkuun riittää pelkkä sisäliikuntavarustus, mutta suosittelemme myöhemmin hankkimaan omat varusteet (hanskat, kypärät, käsisiteet, hammassuojat)

Nähdään salilla :)!

Kansikuva Jukka Pinonummi @pinonummi_photography

Liikuntaa jo vuodesta 1907! Tervetuloa liikkumaan meidän seuraan :)